7

Anläggningstransporter i Göteborg

Vår anläggningsavdelning på HML är en av de största i Göteborgsområdet och vi kan erbjuda ett brett utbud av anläggningstransporter. Med personlig kontakt med vår transportledning och vår storlek som grund kan du känna dig trygg med att vi är en pålitlig partner när du anlitar oss.

Vi utför anläggningstransporter i Stor-Göteborg med omnejd och servar regelbundet kunder i såväl Göteborg som Mölndal, Kungälv och Partille. Vi har tillgång till en modern fordonspark som möter alla dina transportbehov till och från anläggningen. Vi är redo att hjälpa dig med allt du behöver och kan skapa en kostnadseffektiv lösning som passar just dig.

På HML strävar vi efter minsta möjliga spill av det material som transporteras. Vårt samarbete med alla de stora deponierna i regionen innebär att vi kan erbjuda deponi av alla typer av avfall. Vi har även egna deponier för rena schakt- och fyllnadsmassor.

Vid vår sorterings- och återvinningsanläggning vid Vädermotet på Hisingen tar vi emot schaktmassor, sten, asfalt och betong för sortering och återvinning. Vi återför material till nya projekt så mycket som möjligt och överskottet samlastas på stora fordon för transport till slutdeponi. På så sätt blir våra anläggningstransporter ett miljövänligare alternativ eftersom både våra och andras mindre lastfordon får kortare avstånd att transportera avfallsmaterialet.

Hela vår fordonsflotta har tillstånd att transportera både vanligt och farligt avfall, inklusive förorenade schaktmassor. När vi hanterar farligt avfall sköter vi även all rapportering som krävs till Naturvårdsverket. Läs mer om våra avfallstransporter för ytterligare information.

Hos oss på HML får du en pålitlig partner för anläggningstransporter i Stor-Göteborg med omnejd. Längre ned kan du läsa mer om alla typer av anläggningstransporter vi utför.

Kontakta gärna vår anläggningsavdelning

Vi hjälper dig med alla typer av anläggningstransporter

Våra anläggningsbilar

HML har en modern och miljöinriktad fordonsflotta där drygt 40 fordon dagligen utför anläggningstransporter åt våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder allt från mindre 2-axlade bilar som kan ta sig fram på ett smidigt sätt – till 60 tons ekipage lämpliga för stora massförflyttningar.

Bland våra anläggningsbilar finns även 4-axlade tippbilar som är perfekta för grustransporter i oländig terräng och branta backar.

Anläggning

Bergmaterial- och grustransporter

Med våra anläggningsbilar är vi transportör åt de största krossanläggningarna i Göteborgsområdet. Där ombesörjer vi deras transportbehov för att leverera det material de producerar. Det samarbetet möjliggör för oss att enkelt kunna tillgodose ert behov av alla de olika material som finns att tillgå.

Vi har många olika typer av fordon med olika lastförmågor. På så sätt kan vi ordna smidiga anläggningstransporter av grus, sten och andra typer av bergmaterial som passar för just ditt ändamål.

anläggning

Asfaltstransporter

Vi erbjuder ett komplett utbud av asfaltstransporter. Vi arbetar tillsammans med några av de största asfaltbolagen i regionen och utför säkra och pålitliga asfaltstransporter av asfalt, säsong efter säsong.

Vi kan erbjuda olika kombinationer av fordon för att passa dina behov och har även specialbilar som är helt anpassade för att klara av specifika uppdrag. Vi har till exempel Spriders, perfekta bilar för att laga hål, kanter och sprickor eller lägga en hel garageuppfart.

anläggning

Betongtransporter

Vi på HML har ett stort utbud av betongfordon för olika ändamål. Vi kan erbjuda 3-axlade och 4-axlade fordon, med eller utan ränna. Varje dag transporterar vi betong till tillverkningsföretag i Göteborg med omnejd, samt till projekt hos både byggföretag och privatpersoner.

Kontakta anläggningsavdelningen för mer information om våra anläggningstransporter av betong. Vi hjälper dig att hitta rätt fordon för dina behov och att skapa en effektiv transportlösning.

anläggningsbilar
Kristina Bergman

Kristina Bergman

Trafikledare

Anna Svärd

Anna Svärd

Trafikledare

Ola Knuthén

Ola Knuthén

Avdelningsansvarig Anläggning

Andreas Johansson

Andreas Johansson

Säljare Anläggning

Andreas Olsson

Andreas Olsson

Avdelningsansvarig Sortering

Kontakta oss! Hör av dig till oss om du vill veta mer om någon av våra tjänster.