Kundansvarig/utesäljare hos HML

2019-12-09

Om tjänsten
I din roll som kundansvarig ansvarar du för att ha hög närvaro ute hos företagen inom bygg- och anläggningsbranschen. Genom goda relationer identifierar du nya affärsmöjligheter inom verksamhetsområdet Anläggningstransporter, och därtill tillhörande tjänster.
Detta innefattar att erbjuda transport och deponitjänster, både i utvecklingen av de befintliga affärerna likväl som att identifiera nya.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
- Hög närvaro hos kund och på byggarbetsplatser
- Kalkyl, offert och anbudsarbete
- Utföra och utläsa markprover
- Vara behjälplig med driften av tipp-, omlastnings- och deponiprojekt

Önskade kvalifikationer
- Förmågan att identifiera nya affärsmöjligheter genom närvaro på byggarbetsplatser och hos företagen inom bygg och anläggning
- Kunskap om bygg- och anläggningsbranschen/transportbranschen
- En god förmåga att identifiera kundens behov, vara affärsmässig och ha en god ekonomisk förståelse
- Mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket och goda kunskaper i engelska
- Van vid att använda dator och system som arbetsverktyg
- B-körkort och tillgång till egen bil


Vi söker dig som
vill fortsätta utvecklas inom relationsbyggande arbete och utveckla HML:s affärsuppdrag inom området för anläggningstransporter. Med god branschkännedom och din sociala kompetens har du förmågan att skapa förtroende och starka affärsrelationer. Du har en god kommunikativ förmåga, trivs med nära samarbete både internt som externt och är prestigelös i ditt arbetssätt. Som person är du även självmotiverad, engagerad till ditt arbete och kommer till din rätt i en platt organisation med möjligheten att vara kreativ och kunna påverka affärsutvecklingen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Haga - Mölndal Lastbilcentral
HML Haga Mölndal Lastbilscentral, med 80 delägare och 200 fordon, är det självklara valet vid köp av transport och maskintjänster i Göteborgsregionen. HML erbjuder moderna och rationella lösningar inom all logistik med hänsyn till miljö, kvalitet och trafiksäkerhet för att säkerställa långsiktiga relationer med deras affärspartners.

Verksamhetsområdena är Kran & specialtransporter, Anläggningstransporter, Avfallstransporter samt Distributions & lagertjänster med omsättning om 400 MSEK.
HML drivs, trots företagets storlek, som ett mindre företag med korta beslutsvägar och högt i tak. I Mölndal arbetar 23 kollegor tillsammans och vidare sysselsätts totalt ca 250 personer i verksamheten.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Caroline Carlsson via 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!
https://www.adecco.se/jobb/kundansvarig-utesaljare-hos-hml-forsaljning-marknadsforing/?ID=ac4fff90-e6a8-4a1f-824c-8c6b83ef0593