7

Maskintransporter i Göteborg

Här på Haga Mölndal Lastbilscentral har vi en egen grupp maskinflyttare. Beroende på vad du vill ha hjälp med, skräddarsyr vi din maskintransport av både lätta och tunga maskiner. Vi transporterar främst i Göteborgsregionen men kom gärna med dina önskemål, så löser vi det. Vi har genomfört maskintransporter till större delen av Sverige och är redo att åka dit du önskar.

Fordonen vi använder är alltifrån 2-axlade små lastväxlare som lastar 4,5 ton till maskintrailrar med lastförmåga på upp till 40 ton. Med dessa transporterar vi maskiner som minigrävare, vältar, läggare, liftar och större grävmaskiner. Vi ansvarar även för att ordna maskintransport åt några av de största uthyrningsfirmorna i Göteborg.

Vi har också enkelaxlade lastväxlare som kan köra på BK3-vägar och får lasta upp till 7 ton. På så sätt kan vi transportera både maskiner och krossmaterial samt forsla undan jord och annat från platser som annars är svåråtkomliga för större fordon.

Många av våra maskintransporter går att boka med kort varsel så att maskinerna kan börja användas på rätt plats igen så snart som möjligt.

Kontakta vår maskintranportavdelning

– för alla typer av maskintransporter

Maskintransport med kort varsel

Vi vet att tiden kan vara knapp och att oförutsägbara händelser sker ute på byggen. Ibland behöver man på kort tid förflytta tunga maskiner till en helt annan plats utan någon längre förvarning. I sådana lägen är maskintransporter från HML ett utmärkt val. Vi är specialiserade på taxikörningar och kan erbjuda maskintransporter med mycket kort varsel – ofta samma dag som beställningen görs. På så sätt kan du som kund vara trygg i att vi tar hand om dina transportbehov även när tiden är knapp.

En stor nytta med att vända sig till oss på HML för era maskintransporter är att våra chaufförer inte bara är kunniga om fordonen de kör – utan även om maskinerna som transporteras. Kunskapen sitter dels i hanteringen av maskinerna vid lastning och lossning, dels i hur maskinerna kan nyttjas på bästa sätt. Våra chaufförer har gott om yrkeskunskap och knep för att få i gång en motstridig maskin som inte vill starta.

Maskintransport
John Beistorp

John Beistorp

Trafikledare

Christofer Carlsson

Christofer Carlsson

Trafikledare

Marlene Claesson

Marlene Claesson

Trafikledare

Therese Franzén

Therese Franzén

Trafikledare

Peter Krischausky

Peter Krischausky

Trafikledare

Jasmine Martini

Jasmine Martini

Trafikledare

Joel Niklasson

Joel Niklasson

Trafikledare

Emma Björklund

Emma Björklund

Avdelningsansvarig Kran & Maskintransporter

Jonny Roldin

Jonny Roldin

Säljare Kran & Maskintransport

Kontakta oss! Hör av dig till oss om du vill veta mer om någon av våra tjänster.