7

Lager & terminal i Göteborg

HML kan erbjuda det mesta inom lager- och terminalverksamhet i Göteborgsområdet.

Tillsammans med våra distributions- och transporttjänster kan vår lager- och terminalverksamhet bli ett ypperligt komplement för att underlätta vardagen både för anläggningar och byggen – men också för webbutiker.

Oavsett om du behöver hjälp med att samla ett antal större leveranser från olika leverantörer inför en gemensam utkörning, vill ha tillgång till ett lager, eller behöver avlastning med att plocka, paketera och leverera varor – så kan vi på HML lösa uppgiften åt dig.

Vi omexar, paketerar och distribuerar vidare, både stort och smått, in till centrala Göteborg och runt om i Västsverige. Tack vare våra samarbetspartners kan vi även se till att varor och gods från vårt lager levereras ut i hela landet.

Vi kan ta oss an en del av kedjan eller ansvara för hela processen för ditt företag. Vi vet att samordning och hantering av beställningar kan ta dyrbar tid – både när det handlar om stora inköp och försäljningar. Vi erbjuder personlig och professionell service, där vi hjälper till med allt ifrån lager och administration till bokning av transport av dina varor.

Kontakta vår lageravdelning

– för bokning och mer information

Lager & terminal för webbutik

Vi jobbar med flera kunder som bedriver försäljning via webbutiker. Där sköter vi allt från lagerhantering och paketering till utkörning och leverans. För att hela kedjan ska bli så effektiv som möjligt går det enkelt att integrera era system med våra så att vi kan skrida till verket så fort som möjligt. Varje gång en vara beställs i din webbutik får vi en notis och kan påbörja vårt arbete.

Genom att anlita oss får du en trygg partner som både kan ta emot och husera stora volymer av varor som du sedan säljer via din webbutik. När en vara blir såld kan du luta dig tillbaka medan vi ordnar med paketering och säkerställer transport och leverans ut till slutkund.

Vår tjänst med lager och terminal för webbutiker passar ypperligt om verksamheten växer snabbt och personalstyrkan har svårt att mäkta med allt som rör paketering och leverans på egen hand. Vi har både resurserna, kunskapen och viljan att göra det åt er på ett effektivt och smidigt sätt.

Lager & Terminal

Bygglogistik

Låt oss vara den kompletta samarbetspartnern för ert bygge. Att säkerställa att alla delar som behövs i ett bygge finns på plats vid rätt tillfälle kan vara en utmaning när det är flera olika leverantörer inblandade. Tack vare vårt lager och vår terminal kan vi säkerställa att exakt de delar som behövs till bygget finns hos er precis när ni önskar.

Kanske har ni en stor beställning med fasadglas, solceller eller andra ömtåliga byggkomponenter som riskeras att skadas om de förvaras på bygget innan de är redo att monteras. Vi kan sköta allt kring leveransen genom att ta emot godset och lagra till dess att ni är redo för att sedan köra ut och lasta av.

Vi har också stor erfarenhet av att samla flera olika leveranser från utlandet som anländer vid olika tidpunkter till vårt lager för att sedan transportera och leverera till kund. På så sätt behöver ni endast förhålla er till ett leveransdatum och slipper oron över att någonting ska saknas. Det kan också visa sig vara en riktigt kostnadseffektiv lösning för er eftersom ni har möjlighet att göra stora beställningar på gods som lagras hos oss i stället för att vara bundna av platsbrist på bygget och tvingas göra flera mindre beställningar.

Gemensamt lägger vi upp en tidsplan och sköter de delar av kedjan som ni önskar. Vi hjälper till att samordna de transporter som behövs, när de behövs och skapar en mer effektiv leveranskedja åt er.

Kontakta oss! Hör av dig till oss om du vill veta mer om någon av våra tjänster.